StikkUT! Festival 2023

29.august.2023 - Nabolaget - av Bård Munkhaug
1.- 10. september gjentar Friluftsrådene i Møre og Romsdal og Heim suksessen fra i fjor og inviterer til markering av Friluftslivets uke med en feiring av Stikk UT! og den enorme turgleden som regjerer i fylket vårt.

- Ta gjerne med deg noen på tur, er oppfordringen, når Stikk UT! også i år setter fokus på verdien av å være ute i naturen - sammen!

Litt over halvveis ut i årets Stikk UT! – sesong er det registrert nesten 70 000 flere turer enn i fjor på samme tid og det kan se ut som det for andre gang i historien går mot en million registreringer i den populære turtrimmen. På landsbasis er Møre og Romsdal og Heim suverent øverst når det gjelder turregistrering og denne turgleden er det nå som skal feires med en ti dager lang festival der målet er å få enda flere med på tur.

Denne uka oppfordres alle til å ta en tur eller to til ett eller flere av de 500 turmålene i årets sesong. - I 2022 gikk vi nesten 60 000 turer i løpet av festivalen, vi håper på det samme eller enda flere i år, sier Liv Synnøve Hoel, prosjektleder for Stikk UT! i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

- Har du enda ikke registrert årets første Stikk UT! så er dette uka for det og vi håper også at bedrifter, lag og foreninger vil invitere ansatte og medlemmer til å ta en fellestur denne uka, sier Hoel.

Tirsdag 5. september er det utelunsj for næringslivet fra kl. 11-13 og familiearrangement med gratis pølse og saft kl. 17-19.

Sted: Steinbenken på Kvernberget

Her finner du arrangementet på Facebook

På Nordmøre inviterer Friluftsrådet i samarbeid med Neas og Sparebanken Møre til arrangement for bedrifter, familier og andre turgåere i løpet av uka, se fullstendig oversikt over det som skjer på stikkut.no.

Du finner også programmet som PDF her.

Friluftslivets uke over hele landet

Friluftslivets uke har som mål å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak. Denne uka inviteres alle i hele Norge til å bli med ut i naturen og over hele landet kan man delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der man bor.

Se fullstendig oversikt over det som skjer her

Vi er stolte StikkUT! sponsorer!

05.juni.2024

Kom på Kaias dag, lørdag 8. juni!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Lørdag 8. juni kl. 11-15 arrangeres Kaias dag sammen med Kristiansund og Nordmøre Havn, Alti Storkaia, Nordmøre Bilbransjeforening, oss og mange flere! Det blir aktiviteter både i havnebassenget og på land langs Storkaia, Piren og Vågekaia.
Les mer
08.mai.2024

Storkamp på Nordmøre Stadion 12 mai!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Søndag 12. mai blir det fotballfest på Nordmøre Stadion! Som stolt kampsponsor fyrer vi opp NEAS-grillen og sørger for en skikkelig energisk oppladning til oppgjøret mellom KBK og Bodø/Glimt.
Les mer
29.april.2024

Velkommen til Nordmørsk Gatefest!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Fredag 3. og lørdag 4. mai arrangeres Nordmørsk Gatefest ved Carolines plass og i Konsul Knudtzons gate i Kristiansund.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE