Nå bygges regionens største klatrehall!

24.september.2021 - Nabolaget - av Bård Munkhaug
Det er bare å glede seg. 1400 kvadratmeter smekkfullt av aktiviteter med klatrevegger for store og små. Dette blir gøy!

Nå er det meste på plass for at byggingen starter på det som en gang var Ello-fabrikken i Kristiansund. For det måtte faktisk et fabrikklokale til for å realisere drømmen for Kristiansund Fjellklubb.

- Ja, vi har virkelig hatt friske ambisjoner for det nye klatrehallen. Nå setter vi gang med byggingen. Dette blir bokstavelig talt stort, sier Bjørnar Lundberg i Kristiansund Fjellklubb.

Som alltid krever slike satsinger lokalt samarbeid. Og nettopp samarbeid på tvers av ulike bransjer har vært nøkkelen til suksess for den nye klatrehallen. Når lokale aktører som Ziko-gruppen, Sparebanken Møre, kommunen, NEAS og andre spiller på lag sammen med idretten, ja skapes det jammen noe unikt for hele regionen vår. 

Vi gir en stor honnør til Kristiansund Fjellklubb som har vært en fantastisk initiativtaker i dette unike prosjektet. 

- Vi er veldig glade for at klubben forespurte oss om å være barnas sponsor for klatrehallen. Klatring er i vekst, og når vi kunne bidra til å gi barna sitt eget klatreområde var vi ikke i tvil. Dette vil vi støtte – tusen takk for tilliten, sier Bård Munkhaug i NEAS.

Ny Klatrehall i Kristiansund

NEAS Hula for de yngste

NEAS Hula vil inneholde en egen klatrevegg for barn og unge. Her får de yngste et eget boltreområde som vi har stor tro på vil bli populært. Ikke bare for Kristiansunderne. Men for hele nabolaget vårt. Det dukker nemlig stadig opp klatrevegger omkring i fylket. Vi er sikre på at disse miljøene vil besøke hverandre, og dermed knytte by og distrikt tettere sammen. 

Skisse - NEAS hula - Ny klartehall i Kristiansund

Vi ønsker Kristiansund Fjellklubb lykke til med byggingen fremover. Dette blir knallbra!

Logo - Kristiansund Fjellklubb

15.februar.2023

Familiedag i Braatthallen med KBK og NEAS

Nabolaget - av Hanne Vikene Nedal

Søndag 19. februar, kl 11:00 - 15:00, inviterer KBK og NEAS til familiedag i Braatthallen.
Les mer
29.august.2022

NEAS Barnedag 2022

Nabolaget - av Linn Alnes Djuvsland

NEAS barnedag - Lørdag 3. september kl. 11.00 - 15.00. Det blir gratis kafé og masse moro for små og store. Alle er velkomne og alt er gratis!
Les mer
17.februar.2022

Opplev KBK og NEAS Familiedag!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Lørdag 26 februar 2022 går KBK og NEAS Familiedag av stabelen i Braatthallen! Vi samarbeider med #lagetforlidenskap om å lage en fantastisk dag med masse aktivitet og moro. Det blir gratis inngang.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE