Nå bygges regionens største klatrehall!

24.september.2021 - Nabolaget - av Bård Munkhaug
Det er bare å glede seg. 1400 kvadratmeter smekkfullt av aktiviteter med klatrevegger for store og små. Dette blir gøy!

Nå er det meste på plass for at byggingen starter på det som en gang var Ello-fabrikken i Kristiansund. For det måtte faktisk et fabrikklokale til for å realisere drømmen for Kristiansund Fjellklubb.

- Ja, vi har virkelig hatt friske ambisjoner for det nye klatrehallen. Nå setter vi gang med byggingen. Dette blir bokstavelig talt stort, sier Bjørnar Lundberg i Kristiansund Fjellklubb.

Som alltid krever slike satsinger lokalt samarbeid. Og nettopp samarbeid på tvers av ulike bransjer har vært nøkkelen til suksess for den nye klatrehallen. Når lokale aktører som Ziko-gruppen, Sparebanken Møre, kommunen, NEAS og andre spiller på lag sammen med idretten, ja skapes det jammen noe unikt for hele regionen vår. 

Vi gir en stor honnør til Kristiansund Fjellklubb som har vært en fantastisk initiativtaker i dette unike prosjektet. 

- Vi er veldig glade for at klubben forespurte oss om å være barnas sponsor for klatrehallen. Klatring er i vekst, og når vi kunne bidra til å gi barna sitt eget klatreområde var vi ikke i tvil. Dette vil vi støtte – tusen takk for tilliten, sier Bård Munkhaug i NEAS.

Ny Klatrehall i Kristiansund

NEAS Hula for de yngste

NEAS Hula vil inneholde en egen klatrevegg for barn og unge. Her får de yngste et eget boltreområde som vi har stor tro på vil bli populært. Ikke bare for Kristiansunderne. Men for hele nabolaget vårt. Det dukker nemlig stadig opp klatrevegger omkring i fylket. Vi er sikre på at disse miljøene vil besøke hverandre, og dermed knytte by og distrikt tettere sammen. 

Skisse - NEAS hula - Ny klartehall i Kristiansund

Vi ønsker Kristiansund Fjellklubb lykke til med byggingen fremover. Dette blir knallbra!

Logo - Kristiansund Fjellklubb

05.juni.2024

Kom på Kaias dag, lørdag 8. juni!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Lørdag 8. juni kl. 11-15 arrangeres Kaias dag sammen med Kristiansund og Nordmøre Havn, Alti Storkaia, Nordmøre Bilbransjeforening, oss og mange flere! Det blir aktiviteter både i havnebassenget og på land langs Storkaia, Piren og Vågekaia.
Les mer
08.mai.2024

Storkamp på Nordmøre Stadion 12 mai!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Søndag 12. mai blir det fotballfest på Nordmøre Stadion! Som stolt kampsponsor fyrer vi opp NEAS-grillen og sørger for en skikkelig energisk oppladning til oppgjøret mellom KBK og Bodø/Glimt.
Les mer
29.april.2024

Velkommen til Nordmørsk Gatefest!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Fredag 3. og lørdag 4. mai arrangeres Nordmørsk Gatefest ved Carolines plass og i Konsul Knudtzons gate i Kristiansund.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE