Årets beste gladnyhet er sluppet

04.september.2021 - Bærekraft - av Camilla Husby Ludviksen
Under Nordmørskonferansen i går ble årets beste gladnyhet sluppet!

UN Global Compact, FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv og verdens største bedriftsinitiativ for bærekraft, etablerer eget kontor for Møre og Romsdal, og det skal ligge i Kristiansund!

Satsingen kan realiseres på bakgrunn av samarbeid mellom Kristiansund Kommune, NEAS, SpareBank 1 Nordmøre og KNN - Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

"Vi i Neas skal gjøre bærekraftig utvikling mulig, og bidra til at nabolaget vårt skal eksistere og være en god plass å bo i også i fremtiden" - sier Knut Hansen, CEO i Neas Konsern AS.

"UN Global Compact er et lavterskeltilbud til alle bedrifter, små som store - hvor de får kunnskap og virkemidler til å jobbe aktivt med bærekraft. Vi har mange bedriftskunder og det er kjærkomment å kunne å bidra til at også våre kunder får bruke den kompetansen som UN Global Compact bringer med seg. Bærekraft handler om så mye med enn bare miljø og sosiale forhold - og forretningsmulighetene for de som griper denne sjansen er store!" - avslutter Knut

Oda Bjerkan og Knut Hansen
Fra venstre: Knut Hansen - CEO i Neas Konsern AS, Oda Bjerkan - Leder for avdelingskontorene til UN Global Compact Norge

"Vi i Neas er stolte over at satsingen nå blir realisert, og er glade for at tilbudet blir tilgjengelig for næringslivet i Møre og Romsdal. Det har vært viktig for oss å være tidlig ute med å støtte opp om prosjektet - fordi dette er en fantastisk mulighet for regionen" - sier Anita Håholm, Avdelingsleder Produkt & Kundevekst i Neas AS.

"Vi gleder oss veldig til å komme skikkelig i gang i samarbeidet med et fremoverlent og kompetent team i UN Global Compact. Vi lover å gi den beste drahjelpen vi kan for at de skal komme godt i gang - og heier på etableringen. Vi håper flere bedrifter i regionen også blir med å støtte opp om satsningen! " - avslutter Anita.

Anita Håholm, Oda Bjerkan og Knut Hansen
Fra venstre: Anita Håholm - Avdelingsleder Produkt og kundevekst i Neas AS, Knut Hansen - CEO i Neas Konsern AS, Oda Bjerkan - Leder for avdelingskontorene til UN Global Compact Norge

Se reportasje om nyheten på NRK Distriksnyheter M&R her.

Du kan lese Tidens Kravs reportasje om nyheten her. (Obs! Bak betalingsmur).

Bærekraft i Neas

21.september.2021

Action Now - sammen!

Bærekraft - av Bård Munkhaug

Husker du da dommeren blåste av KBK-kampen mot Grimstad høsten 2016? KBK er i Eliteserien! Ja, da bruset blodet godt i mangt ett Nordmørshjerte. Nå skal nye kamper vinnes!
Les mer
04.september.2021

Årets beste gladnyhet er sluppet

Bærekraft - av Camilla Husby Ludviksen

Under Nordmørskonferansen i går ble årets beste gladnyhet sluppet!
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE