Hvordan velge kanaler?

Du kan så ofte du vil velge de kanalene du ønsker å ha. Dette er kostnadsfritt.

1.       Velge innhold ved å logge deg inn på kanalvelgeren. Bruk samme brukernavn og passord som du bruker på Get App.

2.       Velg kanalene du ønsker og trykk bekreft valg.

3.       Innholdet blir tilgjengelig raskt på Get nett-tv/app og på Get-boksen.

Hvis du ikke ønsker å gjøre et aktivt valg har vi på forhånd valgt kanaler for deg. Du vil få tilgang til hele Eliteserien, Obosligaen, norske kvalitetsfilmer og en mengde gode tv-kanaler.