Jeg har glemt PIN1 eller PIN2

PIN1-koden brukes til å bekrefte leie av filmer i Get filmleie, barnesikring av kanaler og sikring av avanserte innstillinger på boksen. Har du ikke endret PIN1 enda vil den være 0000.

Har du glemt koden? Da kan du kontakte oss på 71 56 55 25.

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Xotix i Get filmleie. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet med 18 års aldersgrense. PIN2-koden angir du selv første gang du starter Get filmleie, og den må være forskjellig fra PIN1. Trenger du å resette PIN2, gjøres dette ved å gjenopprette boksens fabrikkinnstillinger.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

  1. Trykk EXIT på fjernkontrollen til boksen
  2. Velg først INNSTILLINGER, så AVANSERT OPPSETT
  3. Tast inn PIN1 (standard er 0000) og velg REINSTALLER
  4. Start så boksen på nytt ved å trekke ut strømkontakten, og send en SMS med kodeord TV til 02123.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

  1. Trykk HJEM på fjernkontrollen til boksen
  2. Velg først MIN GET, så MINE INNSTILLINGER
  3. Deretter GET BOX II eller GET BOX MIKRO INNSTILLINGER og FABRIKKINNSTILLINGER og velg GJENOPPRETT FABRIKKINNSTILLINGER
  4. Start så boksen på nytt og send en SMS med kodeord TV til 02123 for å få oppdatert kanalliste.

 

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.