Jeg har glemt PIN1 eller PIN2

PIN1-koden brukes til å bekrefte leie av filmer i Get filmleie, barnesikring av kanaler og sikring av avanserte innstillinger på boksen. Har du ikke endret PIN1 enda vil den være 0000.

Har du glemt koden? Da kan du kontakte oss via skjema (på web, rutes til felles mail kundesenter) for å få tilbakestilt PIN-koden. Dette kan ta en dag eller to. Ønsker du umiddelbar virkning kan du ringe oss på 71 56 55 25.

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Xotix i Get filmleie. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet med 18 års aldersgrense. PIN2-koden angir du selv første gang du starter Get filmleie, og den må være forskjellig fra PIN1. Trenger du å resette PIN2, gjøres dette ved å gjenopprette boksens fabrikkinnstillinger.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

1. Trykk EXIT på fjernkontrollen til boksen
  2. Velg først INNSTILLINGER, så AVANSERT OPPSETT
  3. Tast inn PIN1 (standard er 0000) og velg REINSTALLER
  4. Start så boksen på nytt ved å trekke ut strømkontakten, og send en SMS med kodeord TV til 02123.

Hvis TV-menyen din ser slik ut:

1. Trykk HJEM på fjernkontrollen til boksen
  2. Velg først MIN GET, så MINE INNSTILLINGER
  3. Deretter GET BOX II eller GET BOX MIKRO INNSTILLINGER og FABRIKKINNSTILLINGER og velg GJENOPPRETT FABRIKKINNSTILLINGER
  4. Start så boksen på nytt og send en SMS med kodeord TV til 02123 for å få oppdatert kanalliste.