Hvordan leie film?

Filmene og seriene du leier er tilgjengelig i 48 timer og koster fra kr 9,-. Du vil alltid bli informert om hvor mye filmen koster før du leier den. Filmen faktureres direkte på din neste faktura.

Slik bruker du Get filmleie:

Fjernkontroll HD PVR

1. Trykk FILM knappen på fjernkontrollen og Get filmleie starter. Første gang du skal leie film må du lage en PIN2-kode for å komme inn i filmleietjenesten.
  2. Bla gjennom filmcoverene og finn den filmen du ønsker å se. Du kan bruke søkefunksjonen eller lete i de ulike sjangerkategoriene.
  3. Når du har valgt filmen du vil leie, må du bekrefte filmleien ved å taste PIN1-koden din. Har du ikke laget en egen PIN1 kode er denne koden 0000.