Hvilke filmer har jeg leid?

Filmer du fortsatt har tilgang til finner du i Min Filmleie i filmleiemenyen. Filmene du har leid finner du oversikt over i din kjøpshistorikk.

For å se din kjøpshistorikk må du trykke på rød tast på fjernkontrollen mens du er inne på Get Filmleie. Etter 48 timer legger disse filmene seg under Min Kjøpshistorikk. Trykk igjen på rød tast på fjernkontrollen for oversikten over filmene du har leid.

For en oversikt fra kategorien voksen må du først gå inn til Voksenkategorien og taste PIN2 for så å velge Min Filmleie, deretter Min Kjøpshistorikk.

Filmene du leier faktureres på din neste faktura.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.