Hvilke filmer har jeg leid?

Filmer du fortsatt har tilgang til finner du i Min Filmleie i filmleiemenyen. Filmene du har leid finner du oversikt over i din kjøpshistorikk.

For å se din kjøpshistorikk må du trykke på rød tast på fjernkontrollen mens du er inne på Get Filmleie. Etter 48 timer legger disse filmene seg under Min Kjøpshistorikk. Trykk igjen på rød tast på fjernkontrollen for oversikten over filmene du har leid.

For en oversikt fra kategorien voksen må du først gå inn til Voksenkategorien og taste PIN2 for så å velge Min Filmleie, deretter Min Kjøpshistorikk.

Filmene du leier faktureres på din neste faktura.