Laste ned Direktesport på Telia Box

Slik laster du ned Direktesport på din Telia Box

I år kan du se KBK, resten av Obosligaen og utvalgte kamper fra Eliteserien på Telia Boxen din med Alt + abonnement gjennom Tidens Krav.

Dette gjør du ved å laste ned appen Direktesport på din Telia Box.

1.Start din Telia Box og naviger i sidemenyen til venstre.

2. Trykk på Apper i sidemenyen.

3. Åpne Google Play butikk-app (her må du være logget på med en Google-bruker. Har du ikke Google-bruker kan du opprette en her).

4. Trykk opp-pil tast og bla bort til søkeikonet i toppmenyen.

5. Skriv inn Direktesport i søkefeltet

6. Når direktesportappen kommer opp som forslag, trykker du på denne. Trykk deretter Installer og vent til appen installeres.

Når appen er installert trykker du Åpne. Da kommer du inn i appen.

7. Trykk til venstre og gå til Logg inn i Sidemenyen.

8. Skann QR koden med mobilen din, eller skriv inn id.direktesport.no/tv fra PC og skriv inn koden du ser på skjermen.

Er du pålogget din aID (din TK-bruker) bruker med nettleser på mobilen/PC kommer du rett inn. Er du ikke pålogget vil du bli bedt om å oppgi ditt brukernavn (telefonnummer) og passord på aID. Når du er logget inn får du denne skjermen:

9. Du er nå klar til å strømme alle KBKs kamper for sesongen 2023, så lenge du opprettholder abonnementet ditt. I tillegg får du tilgang til utvalgte kamper fra Eliteserien. I Direktesport kan du legge Kristiansund Ballklubb til som ditt favorittlag, og søke opp KBK sine kamper om du ikke finner dem i oversikten på startsiden.

Gjerne trykk deg litt rundt inne i Direktesport og gjør deg kjent i appen før seriestart mandag 10. april kl. 15!

Om du går ut av appen og tilbake til Telia Play så finner du Direktesport appen under Apper. Du kan også legge Direktesport som en av dine favorittapper.

PS! Du har også tilgang til Direktesport gjennom PC og du kan laste ned appen til din mobil eller nettbrett. Slik kan du ta med deg KBK i lomma hvor enn du er.