Kan en koble seg til hjemmeladeren for å styre den?

Ladepakke 1 har ingen funksjonalitet utover at den gir ladestrøm til bilen når kontakten er tilkoplet.

Ladepakke 2 har en tilhørende app som du kan kople deg til med en smart telefon og blåtannforbindelse. Da kan du velge tid for lading og laste over data fra laderen til en din personlige ladeside på web.

Ladepakke 3 har funksjonaliteten som ladepakke 2 og Wifi i tillegg. Denne kan du derfor koble til internett og forskjellig smart hus løsninger. Denne laderen kan også styre laderen i ladepakke 2 hvis du trenger flere hjemmeladere. På denne måte kan du få sikker lading av flere kjøretøyer over den samme kursen som hovedladeren står på. Da regulerer hovedladeren effekten som brukes til å lade kjøretøyene som er koplet til, slik at anlegget ikke overbelastes.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.