I dag bruker jeg vanlig stikkontakt til lading og det har ikke skjedd noe. Hvorfor trenger jeg ladestasjon?

Det vil være lurt om du først sjekker at stikkontakten har egen kurs, at kursen har jorfeilbryter type B og at sikringen på kurs maksimalt er 10A. Da er installasjonen iht krav. Lading av elbil eller en hybrid er belastende for strømanlegget i boligen din og hvis anlegget ikke er egnet vil det være brannfare forbundet med dette. Varmeutvikling og annen slitasje som kan føre til brann oppstår gjerne over tid og kan ta flere år. Lading med vanlig stikkontakt kan derfor fungere godt, men skadene kan bruke lang tid på å utvikle seg før en uønsket hendelse inntreffer. En korrekt installert hjemmelader er derfor best egnet til trygg og raskere lading.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.