Oppsigelse internett/tv

Det er en måneds oppsigelsestid. Du vil bli fakturert for oppsigelsestiden den påfølgende måneden.

Hvis du ønsker å si opp produkter eller ditt abonnement kan du enten gjøre dette ved å logge deg inn på Min side eller ved å sende e-post til oss neas@neas.mr.no

Har du produktene Fullt Hus fiber med internett 40MB eller 60MB og sier opp TV vil det bli en økning i pris på internettproduktet. Vi selger kun hastigheter på fiber fra 100MB og oppover hvis du ikke har Fullt Hus. 100MB internett koster kr 599,-. For kabel er 60MB den laveste hastigheten hvis du ikke har TV.

Skyldes oppsigelsen flytting? Husk at du kan ta med deg ditt abonnement til ny adresse hvis den nye adressen er tilknyttet NEAS sitt nett.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.