Slik setter du opp gjestenett - EG400 WiFi-ruter

Under finner du en beskrivelse av fremgangsmåte for oppsett av gjestenett for deg som har Inteno EG400 WiFi-ruter.

Slik setter du opp gjestenettet:

1. Gå til http://10.22.22.1 i nettleseren.

2. I innloggingsboksen som kommer opp bruker du user som brukernavn og user som passord.

3. Da får du opp denne startsiden.

4. Trykk på "WiFi" i den øvre menylinjen.

5. Trykk så "Wireless" under "General" i fanen til venstre. Velg så "Add".

6. Denne ruteren har 2 bånd, en 2,4 GHz og en 5 GHz. Velg hvilken du vil sette opp gjestenett på. Du kan legge til gjestenett på begge, men i to omganger. Legg så til ønsket navn på gjestenettet i Select SSID-feltet.

7. Trykk så "OK"

8. Trykk "Apply" i linjen i bunnen.

9. Gjestenettet er nå opprettet og får en standard passord. Ønsker du å bytte/vise passord, kan du følge denne oppskriften.