Slik setter du opp gjestenett - EG400 WiFi-ruter

Under finner du en beskrivelse av fremgangsmåte for oppsett av gjestenett for deg som har Inteno EG400 WiFi-ruter.

Slik setter du opp gjestenettet: 

  1. Gå til http://10.22.22.1 i nettleseren.

  2. I innloggingsboksen som kommer opp bruker du user som brukernavn og user som passord.  3. Da får du opp denne startsiden.   4. Trykk på "WiFi" i den øvre menylinjen.   5. Trykk så "Wireless" under "General" i fanen til venstre. Velg så "Add".   6. Denne ruteren har 2 bånd, en 2,4 GHz og en 5 GHz. Velg hvilken du vil sette opp gjestenett på. Du kan legge til gjestenett på begge, men i to omganger. Legg så til ønsket navn på gjestenettet i Select SSID-feltet.

  7. Trykk så "OK"

  8. Trykk "Apply" i linjen i bunnen. 

  9. Gjestenettet er nå opprettet og får en standard passord. Ønsker du å bytte/vise passord, kan du følge denne oppskriften. 
Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.