Oppsett av e-post

Her er fremgangsmåte for å sette opp e-postkonto fra NEAS på din mobil eller pc.

• Finn innstillinger for e-post i ditt e-postprogram og velg "Opprett ny konto"
  • Fyll inn:
    • Kontonavn: Ditt brukernavn
    • E-postadresse: Din e-postadresse (brukernavn@neasonline.no)
    • Brukernavn: Det som kommer før @neasonline.no
    • Passord: ditt passord
    • Utgående e-post protokoll SMTP port 587 mail.neasonline.no
    • Innkommende e-post protokoll IMAP port 143 mail.neasonline.no

iPhone og iPad brukere kan få automatisk oppsett på https://webmail.neasonline.no/mail