Økende trend i phishingforsøk

Advarsel: Økende trend i phishingforsøk

Det sendes for tiden ut falske e-poster som utgir seg for å være fra IT Administrator av NEAS Online. Vi i NEAS vil aldri be deg om kredittkortinformasjon eller passord og koder i en henvendelse via e-post. Har du oppgitt kort- eller kontoinformasjon, sperr kort og kontoer umiddelbart, og ta kontakt med banken din! Har du gitt fra deg brukernavn og passord på tjenester du bruker - bytt passord umiddelbart! 

Phishing er en form for svindel der uvitende ofre gir de kriminelle tilgang til bankkontoer eller personlig informasjon, ofte via e-post eller SMS. Vi har sett en økende mengde forsøk på phishing på vår webmail-tjeneste.

Les mer om phishing på nettvett.no

Her er noen eksempler på hvordan en svindel e-post kan se ut: 

Eksempel på en svindel-epost

Eksempel på e-post svindel

Eksempel på phising e-post

På nettvett.no kan du få gode tips og råd til hvordan du avslører en svindel e-post

Les mer om falske e-poster på Nettvett.no
Les mer om phishing
Les mer om hvordan du lager et sterkt passord

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.