NEAS + Vitnett = Sant

Se fordelene med å velge en nær og lokal strømleverandør

intro-tekst

NEAS + VITNETT = SANT

Nå er vi i gang! NEAS og Vitnett har inngått et spennende samarbeid som vil gi deg og lokalmiljøet mange fordeler. Sammen skal vi sørge for mer fiber og gunstige strømprodukter til ei bygd i vekst. Når krefter forenes kan vi tilby mer. Til flere.

intro-tekst

Sammen gir vi mer energi til bygda

Når du velger oss som strømleverandør, hjelper du oss å gi mer tilbake til nabolaget ditt. Vitnett + NEAS er stolt sponsor av flotte sportslige og kulturelle tiltak i Oppdalregionen. Bli strømkunde hos NEAS, du også!

Vitnett og NEAS Barnedager

Siste helgen i september inviterte vi for aller første gang til Vitnett og NEAS Barnedager. Fredag var det gratis kinopremiere på Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant. Her storkoste 432 besøkende seg med topp sjørøverstemning.

På lørdag fortsatte vi med aktivitetsdag utenfor Kulturhuset. Mange tok turen innom for å oppleve Farmen for voksne, fotballdart, ansiktsmaling, gullgravejakt og ikke minst – smake på kjættkaku på gaffel.

Introduksjonstilbud på strømavtale

På lag med Oppdal Curlingklubb

Oppdal Curlingklubb er blant landets desidert mest aktive klubber innen curling. Helt siden 1950-tallet har klubben bidratt med masse sunne aktiviteter for hele bygda. Med en tipp topp curlinghall, og en energisk drift av klubben er det naturlig å inngå samarbeid med Oppdal Curlingklubb. Vitnett og gleder oss til å være med på reisen videre!

Grøss fra Ramaskrik

Årets Ramaskrik ble en suksess nok en gang! Tenk at Oppdal er i sentrum for en skrekkfilmfestival med internasjonal oppmerksomhet. Alt takket være unike og lokale ildsjeler. Vi er skjelvne støttespillere til et grøssende bra Ramaskrik.

intro-tekst

Sauen Shaun tok turen til Oppdal

Det ble en alldeles topp søndagsstemning på Fjell- og Fårikålfestivalen når sauen Shaun entret scenen i Oppdal Kulturhus. Sammen med våre gode venner i Vitnett sponset vi stjernesauens visitt til Oppdal.

BESTILL STRØMAVTALE I DAG!

Introduksjonstilbud 
For å markere samarbeidet mellom Vitnett og NEAS tilbyr vi Innkjøpspris med påslag kr. 0,- de tre første månedene. Gjelder både for Innkjøpspris Fordel og Innkjøpspris. 


Ekstra god pris for deg som er kunde hos Vitnett

Er du kunde hos Vitnett? Eller har du allerede strøm fra oss i boligen din - og vil ha strømavtale på hytta? Da tilbyr vi deg den ekstra gode avtalen Innkjøpspris Fordel. 


Innkjøpspris Fordel

Spotpris + månedlig beløp på kr.39. I tillegg kommer påslag inkludert lovpålagte elsertifikater som for tiden utgjør 4,99 øre/kWh


Innkjøpspris
Denne avtalen gjelder for øvrige kunder. 
Spotpris + månedlig beløp på kr.49. I tillegg kommer påslag inkludert lovpålagte elsertifikater som for tiden utgjør 4,99 øre/kWh


Hva er Innkjøpspris?

Du betaler det samme for strømmen som det vi kjøper den for på strømbørsen. Prisen følger svingningene i markedet, og kan variere hyppig. Historisk sett er dette den rimeligste avtalen over tid.

 

Bestill strøm

Velg ønsket strømavtale
Velg tilleggsprodukt
For å kunne håndtere din henvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.
Takk for din bestilling
En bekreftelse er sendt til din e-post.