Alt på en faktura

Fra april får du strøm og nettleie på samme faktura - enklere for deg!

intro-tekst

Strøm og nettleie på samme faktura – enklere for deg

Tiden med separate faktura både fra oss og nettleverandøren Tensio er snart over. Fra og med april vil du motta samlet faktura for både strøm og nettleie. Det betyr at du kun vil motta en månedlig faktura fra NEAS hvor nettleien fra Tensio er inkludert.

Vi beklager dette har tatt noe tid. Nå gleder vi oss til å gjøre hverdagen litt enklere for deg med færre faktura.

intro-tekst

Sammen gir vi mer energi til bygda

Takk for at du velger oss som strømleverandøren din! Du hjelper du oss å gi mer tilbake til nabolaget ditt. Vitnett + NEAS er stolt sponsor av flotte sportslige og kulturelle tiltak i Oppdalregionen.

På lag med Oppdal Curlingklubb

Oppdal Curlingklubb er blant landets desidert mest aktive klubber innen curling. Helt siden 1950-tallet har klubben bidratt med masse sunne aktiviteter for hele bygda. Med en tipp topp curlinghall, og en energisk drift av klubben er det naturlig å inngå samarbeid med Oppdal Curlingklubb. Vi gleder oss til å være med på reisen videre!

intro-tekst

Curlingdisco – ny satsing på Oppdal

Forrige helg ble det arrangert Curlingdisco- en ny og spennende curlingopplevelse! Her var det stort engasjement og mange blide fjes i curlinghallen. Som samarbeidspartner håper dette blir en fin tradisjon i årene fremover. Vi synes det er viktig å bidra til positiv aktivitet - og kanskje noen nye curlingtalenter?

Vitnett og NEAS Barnedager

Barnedager er alltid kjekt. Å glede barna våre med aktiviteter og opplevelser er nettopp tanken bak Vitnett og NEAS Barnedager. Her får du et gjensyn fra fjorårets arrangement med gratis kinopremiere på Kaptein Sabeltann og aktivitetsdag utenfor Kulturhuset. Dette var artig!

Grøss fra Ramaskrik

Fjorårets Ramaskrik ble en suksess nok en gang! Tenk at Oppdal er i sentrum for en skrekkfilmfestival med internasjonal oppmerksomhet. Alt takket være unike og lokale ildsjeler. Vi er skjelvne støttespillere til et grøssende bra Ramaskrik.