NEAS + VITNETT = SANT

Se fordelene med å velge en nær og lokal strømleverandør

intro-tekst

Avtale NEAS og Oppdal IL gir fordeler

NEAS og Vitnett har inngått et spennende samarbeid. Sammen skal vi sørge for mer fiber og gunstige strømprodukter til ei bygd i vekst. For å skape flere verdier i bygda har vi inngått et spennende samarbeide med Oppdal IL - Ski og skiskyting. Avtalen består av:

  • Fast årlig økonomisk bidrag
  • Bidrag per nye strømkunde
  • Årlig lojalitetsbonus per strømkunde som fortsatt er hos NEAS

Jo flere som blir strømkunde - og jo flere som forblir kunde over tid - jo større blir bidraget til Oppdal IL - Ski og skiskyting.

 

Logo

 

 

intro-tekst

Sammen gir vi mer energi til bygda

Når du velger oss som strømleverandør, hjelper du oss å gi mer tilbake til nabolaget ditt. Vitnett + NEAS er stolt sponsor av flotte sportslige og kulturelle tiltak i Oppdalregionen. Bli strømkunde hos NEAS, du også!

Vitnett og NEAS Barnedager

Her får du et gjensyn fra fjorårets til Vitnett og NEAS Barnedager. Fredag var det gratis kinopremiere på Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant. Her storkoste 432 besøkende seg med topp sjørøverstemning.

På lørdag fortsatte vi med aktivitetsdag utenfor Kulturhuset. Mange tok turen innom for å oppleve Farmen for voksne, fotballdart, ansiktsmaling, gullgravejakt og ikke minst – smake på kjættkaku på gaffel.

Vi har spennende planer også for 2020 - FØLG MED!

Introduksjonstilbud på strømavtale

På lag med Oppdal Curlingklubb

Oppdal Curlingklubb er blant landets desidert mest aktive klubber innen curling. Helt siden 1950-tallet har klubben bidratt med masse sunne aktiviteter for hele bygda. Med en tipp topp curlinghall, og en energisk drift av klubben er det naturlig å inngå samarbeid med Oppdal Curlingklubb. Vitnett og gleder oss til å være med på reisen videre!

Grøss fra Ramaskrik

Fjorårets Ramaskrik ble en suksess nok en gang! Tenk at Oppdal er i sentrum for en skrekkfilmfestival med internasjonal oppmerksomhet. Alt takket være unike og lokale ildsjeler. Vi er skjelvne støttespillere til et grøssende bra Ramaskrik. Tross den spesielle tiden vi er inne i håper vi på et flott arrangement også i år.

BESTILL STRØMAVTALE I DAG!

Introduksjonstilbud 
For å markere samarbeidet mellom Vitnett og NEAS tilbyr vi Innkjøpspris med påslag kr. 0,- de tre første månedene. Gjelder både for Innkjøpspris Fordel og Innkjøpspris. 


Ekstra god pris for deg som er kunde hos Vitnett

Er du kunde hos Vitnett? Eller har du allerede strøm fra oss i boligen din - og vil ha strømavtale på hytta? Da tilbyr vi deg den ekstra gode avtalen Innkjøpspris Fordel. 


Innkjøpspris Fordel

Spotpris + månedlig beløp på kr.39. I tillegg kommer påslag inkludert lovpålagte elsertifikater som for tiden utgjør 4,99 øre/kWh


Innkjøpspris
Denne avtalen gjelder for øvrige kunder. 
Spotpris + månedlig beløp på kr.49. I tillegg kommer påslag inkludert lovpålagte elsertifikater som for tiden utgjør 4,99 øre/kWh


Hva er Innkjøpspris?

Du betaler det samme for strømmen som det vi kjøper den for på strømbørsen. Prisen følger svingningene i markedet, og kan variere hyppig. Historisk sett er dette den rimeligste avtalen over tid.


Velg miljøvennlig

Nesten all kraftproduksjon i Norge kommer fra vannkraft. Men siden Norge er en del av et internasjonalt strømmarked kommer noe av strømmen fra andre energikilder. Ønsker du å gjøre noe ekstra for miljøet kan du velge vårt tilleggsprodukt Fornybar. Da er du sikret at strømforbruket ditt kommer fra 100% fornybare energikilder. Du kan velge Fornybar som et tillegg til strømavtalen i bestillingsskjemaet.

 

Bestill strøm

Velg ønsket strømavtale
Velg tilleggsprodukt
For å kunne håndtere din henvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.
Takk for din bestilling
En bekreftelse er sendt til din e-post.