Velkommen til Mitt NEAS

Mitt NEAS – en ny og forbedret versjon av Min side

Vi ønsker at du skal få en best mulig kundeopplevelse, derfor lanserer vi snart en ny og forbedret versjon av Min side. Har du lyst til å teste prøveversjonen må du opprette nytt passord. Det kan fremdeles være noen feil og mangler på Mitt NEAS, bruk gjerne tilbakemeldingsfunksjonen som er på Mitt NEAS hvis du oppdager noe. 

Opprett nytt passord

Passordet du brukte på Min side fungerer ikke på Mitt NEAS og alle må derfor opprette et nytt passord. 

Logg inn

Hvis du allerede har opprettet et nytt passord til Mitt NEAS kan du logge inn direkte her. 

Fordeler med Mitt NEAS
  • Chat med våre kundekonsulenter
  • Enkelt bestill, endre eller oppgrader produkter
  • Velg de kanalene du liker best inn i din tv-pakke! Inkludert HBO Nordic og Eurosport
  • Se status og kommentere på dine saker
  • Få pushvarsler om blant annet forfalt faktura og driftsmeldinger
  • Forbruksoversikt på strøm