Slik får du sett KBK-kampene på Telia Box!

20.mai.2021 - Hjemme - av Frank Talberg
Med TV fra Telia kan du få med deg alle de store KBK-øyeblikkene i Eliteserien!

Vi savner å være på Kristiansund Stadion og heie fram #lagetforlidenskap sammen med 4444 tilskuere! På grunn av pandemien er det bare et fåtall som får mulighet til å gå fysisk på kamp, og da er det veldig kjekt å kunne samles rundt TV-en med familie eller noen få venner med blått hjerte!

Med Eurosportpakken får du tilgang til alt av norsk fotball - og mye mer! Du kan se alle Eliteserie-kampene og i tillegg mange av de største begivenhetene innen ski, sykkel, golf, tennis og motorsport. 

Eurosportpakken kan du velge inn for 20 poeng i valgmenyen, og kanalene legger seg til i kanallisten din med en gang. I tillegg får du tilgang til alle Eurosport-kanalene på appen Telia Play - slik at du kan følge kampene fra mobil, nettbrett eller PC. Dette er kjekt om du sitter på bussen eller de andre i huset er lei av "fotball på TV-en". 

Hvor finner du Eurosport-kanalene på Telia Boxen? 

Vanligvis vises KBK-kampene enten på Eurosport Norge (hovedkampen), Eurosport 1 eller på en av Eurosport + kanalene (nr. 1-12). 

Her er liste med kanalplass til Eurosport-kanalene: 

Eurosport Norge - 20
Eurosport 1 - 30
Eurosport + 1-12 - 126-137

Og du, du kan enkelt kjøpe til flere poeng i TV-pakken din, om du trenger det. Vi i Neas ønsker KBK masse lykke til med årets sesong - og gleder oss til flere uforglemmelige fotballøyeblikk!

 

Til valgmenyen

Jeg vil ha TV fra Telia!

Foto: Ronny Strand / KBK

11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE