< Tilbake til bloggen

Slik får du sett KBK-kampene på Telia Box!

20.mai.2021 - Hjemme - av Frank Talberg
Med TV fra Telia kan du få med deg alle de store KBK-øyeblikkene i Eliteserien!

Vi savner å være på Kristiansund Stadion og heie fram #lagetforlidenskap sammen med 4444 tilskuere! På grunn av pandemien er det bare et fåtall som får mulighet til å gå fysisk på kamp, og da er det veldig kjekt å kunne samles rundt TV-en med familie eller noen få venner med blått hjerte!

Med Eurosportpakken får du tilgang til alt av norsk fotball - og mye mer! Du kan se alle Eliteserie-kampene og i tillegg mange av de største begivenhetene innen ski, sykkel, golf, tennis og motorsport. 

Eurosportpakken kan du velge inn for 20 poeng i valgmenyen, og kanalene legger seg til i kanallisten din med en gang. I tillegg får du tilgang til alle Eurosport-kanalene på appen Telia Play - slik at du kan følge kampene fra mobil, nettbrett eller PC. Dette er kjekt om du sitter på bussen eller de andre i huset er lei av "fotball på TV-en". 

Hvor finner du Eurosport-kanalene på Telia Boxen? 

Vanligvis vises KBK-kampene enten på Eurosport Norge (hovedkampen), Eurosport 1 eller på en av Eurosport + kanalene (nr. 1-12). 

Her er liste med kanalplass til Eurosport-kanalene: 

Eurosport Norge - 20
Eurosport 1 - 30
Eurosport + 1-12 - 126-137

Og du, du kan enkelt kjøpe til flere poeng i TV-pakken din, om du trenger det. Vi i Neas ønsker KBK masse lykke til med årets sesong - og gleder oss til flere uforglemmelige fotballøyeblikk!

 

Til valgmenyen

Jeg vil ha TV fra Telia!

Foto: Ronny Strand / KBK

16.september.2021

Slik får du mest ut av Telia Play

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

Strøm TV på nettbrettet, finn tilbake sendinger du har gått glipp av, skreddersy TV- og strømmepakken din og la barna se offline i baksetet. Her er triksene du bør kunne for å få maks ut av Telia Play.
Les mer
03.september.2021

Månedens tips i Telia Play!

Hjemme - av Fredrik Skogrand

Høsten er her og det betyr masse nytt og spennende innhold i Telia Play! Her får du de heteste tipsene til hva du kan se på nå når høstmørket kommer snikende.
Les mer
30.juli.2021

Sommerens film- og serietips i Telia Play!

Hjemme - av Frank Sundli Talberg

Her får du våre beste film- og serietips som du kan kose deg med i Telia Play, uansett hvor og når du vil!
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE

Ikke gå glipp av det vi legger ut! Her kan du abonnere på vårt nyhetsbrev slik at du holder deg oppdatert!