Slik får du sett KBK-kampene på Telia Box!

20.mai.2021 - Hjemme - av Frank Talberg
Med TV fra Telia kan du få med deg alle de store KBK-øyeblikkene i Eliteserien!

Vi savner å være på Kristiansund Stadion og heie fram #lagetforlidenskap sammen med 4444 tilskuere! På grunn av pandemien er det bare et fåtall som får mulighet til å gå fysisk på kamp, og da er det veldig kjekt å kunne samles rundt TV-en med familie eller noen få venner med blått hjerte!

Med Eurosportpakken får du tilgang til alt av norsk fotball - og mye mer! Du kan se alle Eliteserie-kampene og i tillegg mange av de største begivenhetene innen ski, sykkel, golf, tennis og motorsport. 

Eurosportpakken kan du velge inn for 20 poeng i valgmenyen, og kanalene legger seg til i kanallisten din med en gang. I tillegg får du tilgang til alle Eurosport-kanalene på appen Telia Play - slik at du kan følge kampene fra mobil, nettbrett eller PC. Dette er kjekt om du sitter på bussen eller de andre i huset er lei av "fotball på TV-en". 

Hvor finner du Eurosport-kanalene på Telia Boxen? 

Vanligvis vises KBK-kampene enten på Eurosport Norge (hovedkampen), Eurosport 1 eller på en av Eurosport + kanalene (nr. 1-12). 

Her er liste med kanalplass til Eurosport-kanalene: 

Eurosport Norge - 20
Eurosport 1 - 30
Eurosport + 1-12 - 126-137

Og du, du kan enkelt kjøpe til flere poeng i TV-pakken din, om du trenger det. Vi i Neas ønsker KBK masse lykke til med årets sesong - og gleder oss til flere uforglemmelige fotballøyeblikk!

 

Til valgmenyen

Jeg vil ha TV fra Telia!

Foto: Ronny Strand / KBK

05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer
11.april.2022

TV-tips til påskeferien

Hjemme - av Linn A. Djuvsland

Hva kan du sette på sammen med barna for en skikkelig filmkveld? Og hvilken krim velger man når de minste har sovnet?
Les mer
23.februar.2022

TV tipsene til vinterferien

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

Enten du er på hytta, på fjellet eller tilbringer noen rolige dager hjemme i vinterferien så kan du kose deg med masse godt innhold på TV. Vi har samlet noen tips til hva du kan se på - og med Telia Play kan du se det du vil - når du vil.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE