Få med deg nabolaget og bli medsponsor i KBK

Legg til 10 kroner ekstra på fakturaen for å støtte nabolagets eliteserielag

Bli Medsponsor

Send SMS med MEDSPONSOR til 2258 og støtt klubben med 10 kroner i måneden.

Bidraget legges til fakturaen fra NEAS.

Hva er KBK medsponsor

 

Som medsponsor bidrar du til at våre lokale fotballhelter kan fortsette å gi oss uforglemmelige øyeblikk på Kristiansund stadion, sette Nordmøre på kartet og skape en arena for samhold og entusiasme.

 

Når du blir medsponsor, legger vi til 10 kroner ekstra på din månedlige strømfaktura fra NEAS. Denne tikroningen går uavkortet til KBK. Du velger selv hvor lenge du ønsker å være medsponsor.

 

Kun strømkunder kan bli medsponsor.

Hva er KBK Medsponsor?

Støtt klubben i våre hjerter med en tier i måneden

Vi i NEAS tror på lokalsamfunnet og ser kraften i de som bor og jobber her hver eneste dag. Derfor ønsker vi også at du som innbygger i regionen skal få muligheten til å støtte klubben i vårt hjerte – sammen med oss. Som Medsponsor av KBK er du med på å bidra til at klubben kan opprettholde satsningen, slik at «guttan» kan fortsette å gi oss uforglemmelige fotballminner på Kristiansund stadion.

Vinn kampbilletter og KBK-kit

 

Er du allerde Medsponsor er du automatisk med i trekningen av flotte premier. Blir du Medsponsor før 6.desember er du også med i trekningen. 

Verv en venn og øk dine vinnersjanser

Er du allerde Medsponor? Tusen takk for hjelpen! Som eksisterende Medsponsor er du selvsagt automatisk med på trekningen. Kjenner du flere med en forkjærlighet for nabolagets fotballhelter? Verver du en venn som Medsponsor, teller dette som et ekstra lodd i trekningen av flotte premier. Du øker med andre ord vinnersjansene dine jo flere du verver.  En seier for deg, en seier for KBK, en seier for nabolaget.

Verv en Medsponsor

Trekning av flotte premier til Medsponsorer

Nå gjør vi ekstra stas på Medsponsorer til KBK. Vinn flotte premier!

Blir du Medsponsor innen 6.desember kan du vinne årskort og KBK-effekter. Er du allerde Medsponsor er du også selvsagt automatisk med i trekningen. 

 

  • Vi trekker ut 2 vinnere som får hvert sitt årskort for sesongen 2020
  • Vi trekker ut 2 vinnerne av KBK-bag stappfull med flotte KBK-effekter


Verver du flere Medsponsorer, får du flere lodd i konkurransen.

Jo flere du verver — jo større er sjansen for å vinne!

 

Husk fristen for å være med i trekningen - 6.desember!