Tilbyr NEAS fast IP-adresse og hvordan konfigurerer vi dette?

Ja, NEAS tilbyr fast-IP adresse. Vi trenger en skriftlig henvendelse over antall host-adresser bedriften din ønsker. Overstiger dette 13 host-adresser (/28-nett) må også en RIPE-søknad fylles ut. Skjemaet for dette får du fra NEAS.

Vi konfiguerer den faste IP-adressen på første enheten etter modemet. Dette står også som regel i enhetens brukermanual. Ta kontakt med produsenten av utstyret, da NEAS ikke kan være support på utstyr som ikke er vårt.