Til våre verdifulle kunder i Fræna og Eide:
Tusen takk!

Takk for at du har vært god kunde hos oss i flere år. Og takk for den overveldende oppslutningen om tilbudet vårt. Vi har vært i kontakt med de aller fleste i området ditt. Så godt som alle har valgt å forbli kunde. Tusen takk alle sammen! Et godt tilbud, lokal service fra HTL Elektro og et pent boligfelt fri for skjemmende gravearbeider er viktig for veldig mange. Nedenfor får du viktig informasjon:

intro-tekst

DU VIL BLI KONTAKTET FOR ET SVÆRT GODT TILBUD

Ta godt imot salgsrepresentantene våre

Vi i NEAS fortsetter i disse dager kampanjen i nærmiljøet ditt for å gi det aller beste tilbudet. Du skal føle deg trygg på at vi gir deg den mest attraktive pakken, med gode fordeler og konkurransedyktige betingelser, år etter år. Har du ikke allerede blitt kontaktet av salgsrepresentantene våre? Da vil du om kort tid bli kontaktet, og motta et svært godt tilbud. Gå ikke glipp av dette!

HAR DU TAKKET JA TIL ET ANNET TILBUD – OG VIL OMBESTEMME DEG?

Ingen problem. Du har 14 dagers angrefrist. NB! Dersom angrefristen faller på helg eller helligdag forlenges angrefristen til påfølgende virkedag. Du kan bruke angreskjemaet aktøren skal ha sendt deg. Alternativt finner du angreskjema her

intro-tekst intro-tekst

MED NEAS FORTSETTER HVERDAGEN AKKURAT SOM FØR

I en travel hverdag setter folk flest pris på det som er enkelt, det vi kjenner til og det som fungerer som det skal. Hvorfor endre på noe som allerede virker? Ved å forbli kunde hos NEAS får du mange fordeler som gjør det enklere for deg:

  • Du slipper at gata og eiendommen din må graves opp på nytt. Skal ny aktør etablere seg vil det med noen få unntak medføre betydelige gravearbeider.
  • Du slipper å ha arbeidsfolk inn i hjemmet ditt igjen
  • Du slipper rot, støv og bråk når sommeren endelig er her
  • Du slipper å sette deg inn i nye dingser og systemer
  • Du slipper å bytte passord

Vi er allerede godt etablert i nabolaget, vi har infrastrukturen på plass, lokale leverandører og servicepartnere på laget - og dette vil vi fortsette med.

HJELPEN FINNES FORTSATT DER DU BOR

HTL Elektro i Elnesvågen er vår lokale servicepartner. Her får du rask hjelp når du trenger det — enkelt, nært og trygt, slik det alltid har vært. Enten du har spørsmål, behov for hjelp eller skal hente utstyr - stikk innom HTL Elektro. Alt på ett sted. Enklere kan det ikke bli. Sammen med HTL Elektro er NEAS noen du alltid kan regne med, akkurat som en god nabo.

Sjekk videoen med HTL Elektro

VELGER DU LOKALT BIDRAR DU TIL LOKAL VERDISKAPNING

All fiberutbygging i nabolaget er gjort av lokale leverandører, og det skal vi fortsette med. Så langt har vi investert 400 millioner i regionen. Vi sponser flere lag, foreninger og gode tiltak i hele regionen, for å gi tilbake til både ungdommen og kundene våre.

Se videoen med Eide og omegn Fotballklubb

intro-tekst

GET BOX: SNART KAN DU STREAME TIPPEKAMPEN I MARKEDETS RÅESTE KVALITET

Vi har alltid kunden i fokus, og ønsker derfor å tilby fremtidens løsninger. Hos oss vil du snart få mulighet til å skaffe deg fremtidens TV-boks: Get boX. Markedets råeste boks gir deg en TV-opplevelse mer magisk enn noen gang! Med Get i stua fra før, kan du enkelt bytte ut din eksisterende TV-boks med suverene bilder i 4K og HDR-kvalitet. Med nye Get boX får du innebygget Chromecast, tusenvis av apper, stemmestyring og sømløst opptak på tvers av enheter.

Les mer
intro-tekst

GJØR DET ENKELT FOR DEG SELV - INGEN NYE DINGSER

Sleng deg på sofaen og start TV-kvelden akkurat som før. Med en TV-løsning du allerede kjenner til, et eldorado av underholdning og valgfrihet, ligger alt til rette for en knirkefri opplevelse. Med Get-appen kan du til og med ta med deg TV-en på hytta, på toget og på ferie. Det enkle og trygge er faktisk ofte det beste.

HAR DU TAKKET JA TIL ET ANNET TILBUD – OG VIL OMBESTEMME DEG?

Ingen problem. Du har 14 dagers angrefrist. NB! Dersom angrefristen faller på helg eller helligdag forlenges angrefristen til påfølgende virkedag. Du kan bruke angreskjemaet aktøren skal ha sendt deg. Alternativt finner du angreskjema her

Kontakt oss:
Telefon: 71 56 55 25
E-post: neas@neas.mr.no

 

Takk til alle dere som fortsetter å være kunde hos oss.

God påske fra alle oss i NEAS og HTL Elektro